网教专升本《大学英语》入学考试阶段练习题(1)

更新时间:2021-08-14作者:湖北网络远程教育 阅读量: 112 次

很多的考生在备考的时候没有注意到做题的重要性,其实,如果考生们想要顺利地进入网教院校学习,备考时则要重视一定量的习题练习。下面,小编整理了一些《大学英语》的练习题,供考生们复习之用。更多咨询请关注湖北网络远程教育

网教专升本《大学英语》入学考试阶段练习题(1)

1.From the day she became a mother,her only concern is her child’s(  ) .

A.birth

B.possession

C.welfare

D.amazement

[答案]:C

2.The famous doctor has (  ) hundreds of babies during her life.

A.released

B.delivered

C.restored

D.applied

[答案]:B

3.You can’t look directly into the sun;you’ve got to(  ) your eyes or close them altogether.

A.shade

B.shut

C.fix

D.hide

[答案]:A

4.The(  ) between mother and child is extremely strong and can’t be broken.

A.bond

B.boundary

C.trend

D.button

[答案]:A

5.The secretary entered with a pencil and paper,and(  ) every word the manager said.

A.came across

B.took down

C.set out

D.handed in

[答案]:B

6.The winner of the lottery needs to bring the winning ticket and an identity card to the lottery center where he will be paid the prize(  ) or bank transition,depending on the winner’s preference.

A.by chance

B.by design

C.by check

D.by day

[答案]:C

7.Government statistics show the largest drop in industrial(  ) for ten years,which concerns many people,

A.output

B.handout

C.consequence

D.amount

[答案]:A

8.The chairman(  ) the new policy to the public so abruptly that all other members of the board are shocked.

A.announced

B.disturbed

C.informed

D.promised

[答案]:A

9.You may find that job hopping is common now as an overqualified person will quickly become(  ) and leave.

A.confused

B.dissatisfied

C.rewarding

D.affected

[答案]:B

10.The students were dismissed ahead of time,(  ) a big snowstorm.

A.as for

B.thanks to

C.in absence of

D.in terms of

[答案]:B

11.After the nuclear leakage,the public demanded the government to(  ) the country of nuclear facilities.

A.warn

B.remind

C.rid

D.accuse

[答案]:C

12.After years of honest management and service,the company has(  ) a good reputation.

A.put out

B.brought up

C.made out

D.built up

[答案]:D

13.A simple and sincere“You look great in red”,“You did a(  ) job”or“That was a wonderful meal”can make someone’s day.

A.complete

B.super

C.simple

D.complicated

[答案]:B

14.Whether people are speaking or not,hand gestures deserve our attention as a(n  ) (  ) behavior to help us understand the thoughts and feelings of others.

A.strange

B.natural

C.nonverbal

D.invisible

[答案]:C

15.I was just talking to Mark when Jackson(  ) .

A.cut in

B.cut down

C.cut out

D.cut up

[答案]:A

16.As he had a background of good education together with work experience,he was finally(  ) from dozens of applicants for the job.

A.picked up

B.picked out

C.worked out

D.brought up

[答案]:B

17.The girl showed her(  ) great talent for math in the competition.All the judges could not believe their eyes.

A.fortunately

B.appropriately

C.miserably

D.astonishingly

[答案]:D

18.The athletes will(  ) Jordan in this year’s Special Olympics.We are looking forward to their good performance.

A.stand

B.represent

C.lead

D.direct

[答案]:B

19.The foggy weather is said to be in(  ) with straw burning.

A.agreement

B.line

C.association

D.conflict

[答案]:C

20.She felt completely(  ) during the vacation but now she has to go back to her work again.

A.in anxiety

B.at ease

C.cast down

D.looked down upon

[答案]:B


预约报名

开班日历

报考类型报考时间详细公告
自考VIP班5月20日公告>
自考精英班5月24日公告>
自考保过班6月01日公告>
自考快速班6月2日公告>
自考提高班6月3日公告>
自考保过班06月14日公告>
预约试听
  • 姓名
  • 手机
  • 微信
  • 年级
今日学生报名信息
  • Expandable Input李家国同学

    在1分钟前报名了《第四期专升本英语提高班》课程

  • Expandable Input张红同学

    在11分钟前报名了《第四期专升本英语冲刺班》课程

  • Expandable Input胡涵琪同学

    在28分钟前报名了《第四期专升本英语提高班》课程

  • Expandable Input潘佳文同学

    在42分钟前报名了《第四期专升本英语基础班》课程

  • Expandable Input赵原同学

    在48分钟前报名了《第四期专升本协议班》课程

  • Expandable Input蔡慧洁同学

    在53分钟前报名了《第四期专升本保过班》课程

  • Expandable Input陈明豪同学

    在67分钟前报名了《第四期专升本英语押题班》课程

  • Expandable Input曹郧波同学

    在72分钟前报名了《第四期专升本英语提高班》课程

  • Expandable Input陈天淮同学

    在83分钟前报名了《第四期专升本英语提高班》课程

  • Expandable Input陈羽霏同学

    在86分钟前报名了《第四期专升本英语基础班》课程

  • Expandable Input陈月同学

    在93分钟前报名了《第四期专升本英语冲刺班》课程

  • Expandable Input邓海艳同学

    在105分钟前报名了《第四期专升本英语冲刺班》课程

  • Expandable Input邓海艳同学

    在105分钟前报名了《第四期专升本英语冲刺班》课程

9月专升本英语全程班 现在报名送暑假班和网课

姓名:
电话: