网络教育专升本大学英语入学考试复习题(3)

更新时间:2021-09-24作者:湖北网络远程教育 阅读量: 134 次

考生们在备考入学考试的时候,可以通过做题来查漏补缺和巩固知识点。下面,我们一起来看一些题目。更多咨询请关注湖北网络远程教育

网络教育专升本大学英语入学考试复习题(3)

1.The scientists()thousands of chemicals before they could find an effective cure that is suitable for the disease.

A.tried out

B.ran out

C.turned out

D.picked out

[答案]:A

2.In those days,our()concern was to provide people who were stopped by the snow storm with food and health care.

A.normal

B.concrete

C.permanent

D.primary

[答案]:D

3.Children who are spoiled by their parents are much more()than others.They are more likely to fight with their fellows for toys and candies.

A.flexible

B.passive

C.aggressive

D.sensitive

[答案]:C

4.It's unwise()down the proposal.

A.of them to turn

B.for them to turn

C.for they to turn

D.for their turning

[答案]:A

5.()would welcome such a chance.

A.Many man

B.A many man

C.Many a man

D.Many a men

[答案]:C

6.()you like to have dinner with us tonight?

A.Do

B.Would

C.Can

D.Will

[答案]:B

7.The newcomer()a new post.

A.has assigned

B.has been assigned to

C.has assigned to

D.has assigned with

[答案]:B

8.There are many kinds of metals,().

A.each having its special properties

B.having its special property

C.one has its special properties

D.each has its special properties

[答案]:A

9.The speech which he made()the project has bothered me.

A.being concerned

B.concerned

C.be concerned

D.concerning

[答案]:D

10.For a long time scientists have suspected()life exists on other planets besides the earth,but until recently,they had very little evidence to support this theory.

A.whether

B.if

C.that

D.what

[答案]:C

11..Had he worked harder,he()through the exams.

A.would get

B.would have got

C.could get

D.must have got

[答案]:B

12.Under no circumstances will William()his position as Mayor to give jobs to his friends.

A.take

B.protect

C.catch

D.abuse

[答案]:D

13.The famous actress became(),and couldn’t say a word when asked about her father,who passed away only last month.

A.choked

B.frightened

C.swelled

D.squeezed

[答案]:A

14.Recent medical()has shown that muffling exercise is not as good as widely supposed.In fact,the best time for exercise is in the afternoon.

A.phenomenon

B.comprehension

C.evidence

D.judgment

[答案]:C

15.Compared with his elder brother,Tim is even more()to,and more easily troubled by,emotional and relationship problems.

A.skeptical

B.addicted

C.available

D.sensitive

[答案]:D

16.Surprisingly,when I arrived at the restaurant,I found the seat I had booked was()by a stranger.

A.possessed

B.owned

C.conquered

D.occupied

[答案]:D

17.It is common sense that you shouldn’t warm yourself up too much.Otherwise,you()yourself before the game begins.

A.absorb

B.destroy

C.exhaust

D.consume

[答案]:C

18.The millionaire had more than()money for his simple regular daily cost.Therefore,he sometimes gave away money for the charity.

A.little

B.generous

C.adequate

D.extra

[答案]:C

19.There existed a widespread()throughout the country when a terrible tsunami struck this East Asian island country.

A.surprise

B.terror

C.alert

D.panic

[答案]:D

20.To our great comfort,the boy who had been knocked()by a robber came to himself after three days in hospital.

A.unrealistic

B.unconscious

C.unaware

D.uncomfortable

[答案]:B


预约报名

开班日历

报考类型报考时间详细公告
自考VIP班5月20日公告>
自考精英班5月24日公告>
自考保过班6月01日公告>
自考快速班6月2日公告>
自考提高班6月3日公告>
自考保过班06月14日公告>
预约试听
  • 姓名
  • 手机
  • 微信
  • 年级
今日学生报名信息
  • Expandable Input李家国同学

    在1分钟前报名了《第四期专升本英语提高班》课程

  • Expandable Input张红同学

    在11分钟前报名了《第四期专升本英语冲刺班》课程

  • Expandable Input胡涵琪同学

    在28分钟前报名了《第四期专升本英语提高班》课程

  • Expandable Input潘佳文同学

    在42分钟前报名了《第四期专升本英语基础班》课程

  • Expandable Input赵原同学

    在48分钟前报名了《第四期专升本协议班》课程

  • Expandable Input蔡慧洁同学

    在53分钟前报名了《第四期专升本保过班》课程

  • Expandable Input陈明豪同学

    在67分钟前报名了《第四期专升本英语押题班》课程

  • Expandable Input曹郧波同学

    在72分钟前报名了《第四期专升本英语提高班》课程

  • Expandable Input陈天淮同学

    在83分钟前报名了《第四期专升本英语提高班》课程

  • Expandable Input陈羽霏同学

    在86分钟前报名了《第四期专升本英语基础班》课程

  • Expandable Input陈月同学

    在93分钟前报名了《第四期专升本英语冲刺班》课程

  • Expandable Input邓海艳同学

    在105分钟前报名了《第四期专升本英语冲刺班》课程

  • Expandable Input邓海艳同学

    在105分钟前报名了《第四期专升本英语冲刺班》课程

湖北专升本全程保录班2月12日开班,立即预约

姓名:
电话: