网络教育专升本大学英语入学考试复习题(5)

更新时间:2021-09-24作者:湖北网络远程教育 阅读量: 141 次

考生们在备考的时候一定不要忽视了练习题的作用,多做练习题对于考生们尽快提升考试分数是有效的。下面,我们来看几道题。更多咨询请关注湖北网络远程教育

网络教育专升本大学英语入学考试复习题(5)

1.It(   )little how much I earn and what position I can take;the point is that I don’t like my work.

A.takes

B.depends

C.matters

D.remains

[答案]:C

2.After his third novel,his imagination seemed to(   ).Therefore,he went to the Lake District and tried to draw some inspiration.

A.go away

B.come out

C.dry up

D.come up

[答案]:C

3.Residents protect themselves against sudden serious air pollution with masks and(   )local governments to take action against the traditional burning of straw.

A.blame

B.recommend

C.arrange

D.force

[答案]:B

4.She ought to stop work;she has a headache because she(   )too long.

A.has been reading

B.had been reading

C.is reading

D.reads

[答案]:A

5.(   )in the famous company,I took pride in myself.

A.When employed

B.While employing

C.Employ

D.Employing

[答案]:A

6.He keeps on with physical training in winter(   )cold it is.

A.whatever

B.no matter how

C.whether or not

D.although

[答案]:B

7.I wish(   )to Stockholm.When I was in Sweden.I hear it's a beautiful city.

A.I went

B.I had gone

C.I have gone

D.having gone

[答案]:B

8.The article opens and closes with description of two new reports,each(   )one major point in contrast with the other.

A.makes

B.made

C.making

D.is to make

[答案]:C

9.There was a knock at the door.It was the second time someone(   )me that evening.

A.had interrupted

B.would have interrupted

C.to have interrupted

D.to interrupt

[答案]:A

10.(   )adequate market investigations,the company doesn’s get the expected result from this new project.

A.Having not made

B.Having made

C.Not having made

D.Not making

[答案]:C

11.I hate to see papers(   )in pencil.

A.writing

B.to write

C.written

D.write

[答案]:C

12.The(   )are much stricter than before to ensure passenger safety,so the construction work for Titanic II must meet current regulations.

A.qualifications

B.preparations

C.movements

D.basements

[答案]:A

13.Rich single women often ask a future husband to work in their company for a while to see whether he will(   ).

A.fit in

B.settle in

C.give in

D.break in

[答案]:A

14.The idea that the famous English trainer Li Yang should hold prejudice against women has never(   )to me.

A.happened

B.realized

C.occurred

D.explain

[答案]:C

15.With the fast development of modern technology,it is no longer that hard to(   )with modern trends.

A.keep up

B.keep on

C.keep off

D.keep away

[答案]:A

16.It costs a lot of money to replace the black boards with electronic white boards in the school.But it will surely(   )in the long term.

A.pay back

B.pay up

C.pay off

D.pay for

[答案]:C

17.The proposal of which the majority of the citizens are(   )was finally approved by the city government.

A.in honor

B.in case

C.in charge

D.in favor

[答案]:D

18.Hearing the news that their son was murdered abroad,the old couple couldn’t(   )crying out in the public.

A.stop

B.resist

C.keep

D.control

[答案]:B

19.The minute I reached for the rabbit,it(   )into a convenient hole.

A.bumped

B.broke

C.burst

D.dived

[答案]:D

20.A reporter(   )himself as a waiter in order to investigate the terrible truth on the food in the restaurant.

A.hided

B.condemned

C.classified

D.disguised

[答案]:D


预约报名

开班日历

报考类型报考时间详细公告
自考VIP班5月20日公告>
自考精英班5月24日公告>
自考保过班6月01日公告>
自考快速班6月2日公告>
自考提高班6月3日公告>
自考保过班06月14日公告>
预约试听
  • 姓名
  • 手机
  • 微信
  • 年级
今日学生报名信息
  • Expandable Input李家国同学

    在1分钟前报名了《第四期专升本英语提高班》课程

  • Expandable Input张红同学

    在11分钟前报名了《第四期专升本英语冲刺班》课程

  • Expandable Input胡涵琪同学

    在28分钟前报名了《第四期专升本英语提高班》课程

  • Expandable Input潘佳文同学

    在42分钟前报名了《第四期专升本英语基础班》课程

  • Expandable Input赵原同学

    在48分钟前报名了《第四期专升本协议班》课程

  • Expandable Input蔡慧洁同学

    在53分钟前报名了《第四期专升本保过班》课程

  • Expandable Input陈明豪同学

    在67分钟前报名了《第四期专升本英语押题班》课程

  • Expandable Input曹郧波同学

    在72分钟前报名了《第四期专升本英语提高班》课程

  • Expandable Input陈天淮同学

    在83分钟前报名了《第四期专升本英语提高班》课程

  • Expandable Input陈羽霏同学

    在86分钟前报名了《第四期专升本英语基础班》课程

  • Expandable Input陈月同学

    在93分钟前报名了《第四期专升本英语冲刺班》课程

  • Expandable Input邓海艳同学

    在105分钟前报名了《第四期专升本英语冲刺班》课程

  • Expandable Input邓海艳同学

    在105分钟前报名了《第四期专升本英语冲刺班》课程

湖北专升本全程保录班2月12日开班,立即预约

姓名:
电话: