网络教育专升本大学英语入学考试复习题(1)

更新时间:2021-09-24作者:湖北网络远程教育 阅读量: 135 次

网络远程教育的入学考试并不是很难,考生们在备考的时候还是要多看看自己薄弱的科目,争取把分提上来。下面,我们一起来看看大学英语的相关题目。更多咨询请关注湖北网络远程教育

网络教育专升本大学英语入学考试复习题(1)

1.A growing number of consumers in the United States are willing to buy products of Chinese(),as they are both cheaper and of good quality.

A.origin

B.nature

C.branch

D.rank

[答案]:A

2.The most important words in this sentence have been(),so it doesn’t make any sense.

A.left out

B.hold out

C.set out

D.made out

[答案]:A

3.When there was no refrigerator,people()meat by drying and salting it.

A.protected

B.cooked

C.found

D.preserved

[答案]:D

4.The concert is so popular that you’d better book tickets().

A.in need

B.in charge

C.in power

D.in advance

[答案]:D

5.The president()the new economic policy,which gave preference to the joint venture.

A.announced

B.told

C.informed

D.promised

[答案]:A

6.The astronaut drew a deep breath as he squeezed into the simulated space cabin which()his home for seven days.

A.had to be

B.had been

C.is to be

D.was to be

[答案]:D

7.()she first heard of the disease referred to as AIDS.

A.That was from John

B.It was John that

C.It was from John that

D.It was John whom

[答案]:C

8.From what is mentioned above we can draw a conclusion()electric energy can be turned into light energy.

A.what

B.how

C.which

D.that

[答案]:D

9.The office has to be shut down()fund.

A.being a lack of

B.from lack of

C.to a lack of

D.for lack of

[答案]:D

10.()you return those books to the library immediately,you will have to pay a fine.

A.Until

B.Unless

C.If

D.Providing

[答案]:B

11.Only if you can understand what you are listening to,()write it down correctly.

A.you will

B.will you

C.you can

D.can you

[答案]:D

12.By the time the talk is over,we()a lot about aeroplanes.

A.shall be learning

B.are learning

C.shall learn

D.shall have learnt

[答案]:D

13.Not until ten o'clock()it was too late to return.

A.we realized

B.we did realize

C.did we realize

D.realized we

[答案]:C

14.The ideal person for the job has these().Ten years’experience and an advanced degree.

A.characteristics

B.characters

C.marks

D.signs

[答案]:A

15.To our delight,the results are completely()with what we expected.

A.considerate

B.convenient

C.consistent

D.comfortable

[答案]:C

16.She()when the word came that her husband died in the war.

A.broke away

B.broke down

C.broke out

D.broke into

[答案]:B

17.It’s extremely dangerous to voyage on such a()sea.

A.unwilling

B.calm

C.rough

D.creative

[答案]:C

18.I hope that what I said can()the situation.

A.clarify

B.announce

C.link

D.accomplish

[答案]:A

19.The editors()this chapter to make the book shorter.

A.work out

B.run out

C.leave out

D.point out

[答案]:C

20.The doctor asked him to()his trousers so that he could examine his legs.

A.remove

B.measure

C.move

D.shorten

[答案]:A


预约报名

开班日历

报考类型报考时间详细公告
自考VIP班5月20日公告>
自考精英班5月24日公告>
自考保过班6月01日公告>
自考快速班6月2日公告>
自考提高班6月3日公告>
自考保过班06月14日公告>
预约试听
  • 姓名
  • 手机
  • 微信
  • 年级
今日学生报名信息
  • Expandable Input李家国同学

    在1分钟前报名了《第四期专升本英语提高班》课程

  • Expandable Input张红同学

    在11分钟前报名了《第四期专升本英语冲刺班》课程

  • Expandable Input胡涵琪同学

    在28分钟前报名了《第四期专升本英语提高班》课程

  • Expandable Input潘佳文同学

    在42分钟前报名了《第四期专升本英语基础班》课程

  • Expandable Input赵原同学

    在48分钟前报名了《第四期专升本协议班》课程

  • Expandable Input蔡慧洁同学

    在53分钟前报名了《第四期专升本保过班》课程

  • Expandable Input陈明豪同学

    在67分钟前报名了《第四期专升本英语押题班》课程

  • Expandable Input曹郧波同学

    在72分钟前报名了《第四期专升本英语提高班》课程

  • Expandable Input陈天淮同学

    在83分钟前报名了《第四期专升本英语提高班》课程

  • Expandable Input陈羽霏同学

    在86分钟前报名了《第四期专升本英语基础班》课程

  • Expandable Input陈月同学

    在93分钟前报名了《第四期专升本英语冲刺班》课程

  • Expandable Input邓海艳同学

    在105分钟前报名了《第四期专升本英语冲刺班》课程

  • Expandable Input邓海艳同学

    在105分钟前报名了《第四期专升本英语冲刺班》课程

湖北专升本全程保录班2月12日开班,立即预约

姓名:
电话: