网络教育统考大学英语B综合练习题(一)

更新时间:2021-06-30作者:湖北网络远程教育 阅读量: 121 次

网络远程教育统考的大学英语B在考试难度上来说,并不算非常的大。但是,如果考生们担心自己不能顺利通过这个必考科目,建议考生们在背单词和学习语法知识的过程中能多多重视做题的重要性。下面,我们一起来看看网教统考大学英语B的综合练习题。湖北专升本一起来了解一下吧。

网络教育统考大学英语B综合练习题(一)

     一、交际英语

1.-Hello, may I speak to Zhao Hua?

-__________.

A.My name is Zhao Hua

B.I'm Zhao Hua

C.This is Zhao Hua speaking

D.Zhao Hua is me

答案:C

2.- That's a beautiful cat. I wonder who it belongs to.

- _________

A.It belongs to the Browns.

B.The cat is my favourite too.

C.Mind your own business.

D.I can't say anything more.

答案:A

3.- I'm sorry for being late, Mr Lt.

- ___________.

A.All right

B.That's right

C.Not at all

D.Never mind

答案:D

4.- How tall is your sister?

- _________

A.She is not very well.

B.She is 28 years old.

C.She is very nice.

D.She is as tall as I am.

答案:D

5.- Good morning, may I speak to Mark, please?

- _________

A.Who's there?

B.Who's that speaking?

C.Who are you?

D.Who wants to speak to Mark?

答案:B

    二、阅读理解

One day a policeman was taking a thief to the city police station. On their way they came to a shop where bread was sold.

"We have no food. And we must eat something on the train." said the thief. "It's a long way to the city and it will take us much time to get there. I'll go into this shop and buy some bread. Then you and I can eat it on the train. Wait here for me."

The policeman was glad, "I'll have some food on the train," he thought. "Be quick," he said to the thief. "We haven't much time."

The thief went into the shop, and the policeman waited in the street for a long time. He began to worry. He thought about the train, and at last he went into the shop.

"Where's that man who came in here to buy some bread?" asked the policeman.

"Oh, he went out by the back door," said the shopkeeper.

The policeman ran out but he could not see the thief. So he had to go back to his own station and tell the others about it. They were very angry with him, and he was very unhappy.

All the police of the town began to look for the thief again, and they soon caught him. They brought him back to the police station and called the same policeman."

"Now," said the officer, "take him to the city, and don't lose him again."

The policeman and the thief left the station, and they came to the same shop.

"Wait here," said the thief. "I want to go into that shop and buy some bread."

"Oh, no," said the policeman. "You did that once, and ran away. This time, I'll go into the shop and buy the bread, and you must wait here for me."

6.The policeman was asked to look for the thief.

A.T

B.F

答案:B

7.When they got to the station, the policeman and the thief found a shop where bread was sold.

A.T

B.F

答案:B

8.The thief entered the shop in order to steal some money.

A.T

B.F

答案:B

9.When the thief went into the shop, the policeman waited for him in the street.

A.T

B.F

答案:A

10.The policeman might losethe thief for the second time.

A.T

B.F

答案:A

One day a bookseller(书商)let a big box of books fall on his foot. "Go to see the doctor," said his wife. "No, "he said. "I'll wait until the doctor comes into the shop next time. Then I'll ask him about my foot. If I go to see him, I'll have to pay him."

On the next day the doctor came into the shop for some books. When the bookseller was getting them ready, he told the doctor about his bad foot. The doctor looked at it.

"You must put that foot in hot water every night. Then you must put something on it," said the doctor.

He took out a piece of paper and wrote on it. "Buy this and put it on the foot before you go to bed every night," he said.

"Thank you," said the bookseller. "And now, sir, here are your books."

"How much?" said the doctor.

"Two pounds."

"Good," said the doctor. "I shall not have to pay you anything."

"Why?" asked the bookseller.

"I told you about your foot. I want two pounds for that. If people come to my house, I ask them to pay one pound for a small thing like that. But when I go to their houses, I want two pounds. And I came here, didn't I?"

11.What happened to the bookseller one day?

A.He lost a box of books.

B.His foot was wounded by a box of books.

C.He lent the doctor a box of books.

D.He sold out all his books.

答案:B

12.The bookseller's wife asked him ______.

A.to go out for some medicine

B.to send somebody for a doctor

C.to go to see the doctor

D.to wait for the doctor to come

答案:C

13.The bookseller didn't take his wife's advice because ______.

A.he was afraid of the doctor

B.he didn't like to take medicine

C.he couldn't walk by himself

D.he didn't want to pay the doctor

答案:D

14.The doctor paid ______ for the books.

A.one pound

B.two pounds

C.nothing

D.something

答案:C

15.The bookseller paid ______ money for seeing the doctor in the end.

A.more

B.less

C.the same amount of

D.no

答案:A

      三、词汇与语法

16.Could you show me where the _______ shoes are?

A.Women

B.womens

C.woman

D.women's

答案:D

17.John succeeded _______ what he wanted.

A.to get     

B.to getting         

C.in getting          

D.and getting       

答案:C

18.It was not ________ midnight that they discovered the children were not in their bedroom.

A.before

B.at

C.after

D.until  

答案:D

19.The grey building is the place where the workers live, and the white building is the place where the spare parts _____.

A.are producing

B.are produced

C.produced

D.being produced

答案:B

20.The harder you study, ____ you will learn.

A.much

B.many

C.the more

D.much more

答案:C

     四、完型填空

Our school has a big library. It has many books on different subjects. Students can read books and newspapers in the __21__ room. They can also borrow books from the library. But they must __22__ them on time. If they lose books, they must pay for them. Miss Susan works in the library. She is very helpful and __23__ to the students.

One morning she was working at the desk when Amy hurried in. She told Miss Susan that she couldn't find the library book " Harry Potter "__24__. At that moment, Lucy came into the library with Amy's book. She found it in the classroom. Amy was very __25__. She thanked Lucy and said that she would be more careful from then on.

21.

A.reading

B.return

C.happy

D.anywhere

E.kind

答案:A

22.

A.reading

B.return

C.happy

D.anywhere

E.kind

答案:B

23.

A.reading

B.return

C.happy

D.anywhere

E.kind

答案:E

24.

A.reading

B.return

C.happy

D.anywhere

E.kind

答案:D

25.

A.reading

B.return

C.happy

D.anywhere

E.kind

答案:C

      五、英译汉

26.We are from mainland China.

答案:我们来自中国大陆。

27.It's easy to say, but difficult to do.

答案:说起来容易,但做起来难。

28.I am writing this letter to complain about the service in your hotel.

答案:我写这封信的目的是要投诉你们旅馆的服务。

29.Many changes are taking place in the United States.

答案:在美国正发生着许多变化。

30.My classmate is much cleverer than I.

答案:我的同学比我聪明多了。

31.The doctor told me to have more water.

答案:医生让我多喝些水。

      六、写作

32.写作

Instructions:根据下面所给的题目和提纲用英语写出一篇不少于80词的短文。

1.你的英语学习情况;

2.你对英语学习的一些想法。

My English Study


预约报名

开班日历

报考类型报考时间详细公告
自考VIP班5月20日公告>
自考精英班5月24日公告>
自考保过班6月01日公告>
自考快速班6月2日公告>
自考提高班6月3日公告>
自考保过班06月14日公告>
预约试听
  • 姓名
  • 手机
  • 微信
  • 年级
今日学生报名信息
  • Expandable Input李家国同学

    在1分钟前报名了《第四期专升本英语提高班》课程

  • Expandable Input张红同学

    在11分钟前报名了《第四期专升本英语冲刺班》课程

  • Expandable Input胡涵琪同学

    在28分钟前报名了《第四期专升本英语提高班》课程

  • Expandable Input潘佳文同学

    在42分钟前报名了《第四期专升本英语基础班》课程

  • Expandable Input赵原同学

    在48分钟前报名了《第四期专升本协议班》课程

  • Expandable Input蔡慧洁同学

    在53分钟前报名了《第四期专升本保过班》课程

  • Expandable Input陈明豪同学

    在67分钟前报名了《第四期专升本英语押题班》课程

  • Expandable Input曹郧波同学

    在72分钟前报名了《第四期专升本英语提高班》课程

  • Expandable Input陈天淮同学

    在83分钟前报名了《第四期专升本英语提高班》课程

  • Expandable Input陈羽霏同学

    在86分钟前报名了《第四期专升本英语基础班》课程

  • Expandable Input陈月同学

    在93分钟前报名了《第四期专升本英语冲刺班》课程

  • Expandable Input邓海艳同学

    在105分钟前报名了《第四期专升本英语冲刺班》课程

  • Expandable Input邓海艳同学

    在105分钟前报名了《第四期专升本英语冲刺班》课程

9月专升本英语全程班 现在报名送暑假班和网课

姓名:
电话: